dinsdag 29 januari 2013

Hoera hoera hoera!!

Ik vind het zo leuk om jarig te zijn. Ik kan niet begrijpen waarom sommige mensen dat niet leuk vinden... Vanochtend vroeg om 06.30 uur het eerste SMS'je, er volgden er al snel meer. Telefoontjes van lieve familie en vrienden, een kadootje op het werk, een 'Lang zal ze leven'-liedje, kussen handdrukken, mails enzovoort. En zelfs al op mijn blog van afgelopen zondag 7 berichtjes van mensen die mij het beste wensen en nog vele jaren. Ik vind dat BIJZONDER.

Wat ook zo leuk is, nog de ouderwetse kaartjes (zie foto).
Veel vogels, dat vind ik ook zo leuk. Dat mensen weten dat je dat leuk vindt (is het nog te volgen??).

Kadootjes, groot en klein, praktisch en pure luxe, lekkere bonbons.
Maar ook vogeltjes van steen.
Ik ben helemaal in mijn nopjes!

En bij thuiskomst een lief kadootje van de buurvrouw!

We hebben maar patat gehaald, ook zo'n feestmaal. Nu lekker uitbuiken met een kopje koffie en tot slot zo'n lekkere (kado gekregen) bonbon.


Morgen weer een gewone dag!!
Groeten van Juffrouw Waardvleugel


9 opmerkingen:

 1. Heb je eerder al gefeliciteerd, maar nu ben je dus echt jarig. Je hebt intens genoten van alle lieve aandacht. Je beschrijft het zo enthousiast. Leuke cadeautjes!
  Ik heb mijn give away idd later geplaatst dan de bedoeling was. Ik moest er even op uit om de foto's te maken en met die sneeuw toestanden lukte mij dat niet. Gisteravond was ik er mee bezig, maar de koningin kwam iedere keer langs... Heer Bommel is een grote Oranjefan en de hele avond stond de tv aan. Ik kon me slecht concentreren; het werd dus nachtwerk. Gelukkig is ie de wijde wereld ingestuurd en ik heb al veel lieve reacties. Tot een volgende keer en groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi, ik moet vreselijk lachen om je reactie. Ook hier natuurlijk de hele avond de Koningin. We zijn er maar druk mee.... Komkommertijd?!

   Verwijderen
 2. Heerlijk om een hele dag zo'n gelukkig en blij feestvarken te zijn! Weet je trouwens hoe leuk dat woord klinkt, als je het wil vertalen aan je Engels schoonzusje: PartyPig! Ze moest er erg om lachen! Lekker uitbuiken maar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aandacht dat is het, áltijd leuk. Het zit er weer op voor een heel jaar. Morgen wee een gewone dag maar wél nog met bonbons.... @

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Bij mij staan ook overal vogels uitgestald en bij boetseren maak ik ook vaak een vogel.Op je laatste foto zie ik ook een geweldige vogel, jammer dat dit geen give away is.....
  Groetjes, Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor mij ben je deze week al voor de tweede keer jarig. Gefeliciteerd nogmaals. Om 6.30 uur al het eerste sms-je, dan heb je ook nog een extra lange verjaardag. Ik zal nu ook niet vergeten dat je gek bent op vogels. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd!!! wat heb je een prachtige snip gekregen zeg! mooi gemaakt! Ik vind het ook heerlijk hoor om jarig te zijn!hihihi dit zijn toch genietdagen!
  Fijne dag en nog een hele week nagenieten!
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hieperdepiep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Veel te laat (tja, ik ken je blog ook nog maar net) maar toch nog proficiat met je verjaardag. Ik ben ook heel graag jarig (manlief veel minder en 'k snap dat ook niet echt) dus bij deze haaaaappppyyyyy after-birthday-wishes! :-)

  BeantwoordenVerwijderen