woensdag 16 januari 2013

Een witte wereld!

Mooi hè? Zo rondom wit om ons heen. Op sommige plekken hier wel minstens 10/15 cm sneeuw.
En ja natuurlijk wat ongemakken in het verkeer. Ik heb er gisteren 3 uur over gedaan om naar het werk te komen, maar lekker geluisterd naar Radio 1. (Me dus vooral niet gek laten maken;))

Daar was ene Gezinus (prachtige naam!?) die vanuit Noord Laren verslag deed van hetgeen hij daar deed met z'n trekker. De eerste marathonbaan waarop geschaatst kon worden, daar ging het verhaal over. Prachtig, ik heb genoten. Wat krijgen we het te pakken van dit weer, schaatskoorts alom.
De foto hierbij geeft 'ons' Wieltje weer, waar als het kan lekker samen met de buurt geschaatst wordt inclusief "koek en sopie" (schrijf je dat eigenlijk zo???). Voorlopig is hier geen sprake van natuurlijk.

Het is jaren geleden dat ik op de schaats heb gestaan. Ben een beetje bangig om te vallen. Vind het wel BIJZONDER leuk. Ook wel menig tochtje geschaatst en ook op een heuse schaatsles geleerd op Noren te schaatsen op de Jaap Edenbaan in Amsterdam.

Inmiddels is de zon hier even weg, maar goed nog net zo lekker natuurlijk.
Ik ga straks nog even met de honden de tuin in, niet werken natuurlijk, maar lekker liggen in een hot tube! Een frisse neus met een warm lichaam. Groeten!

Juffrouw Waardvleugel

5 opmerkingen:

 1. Wat een gezelligheid daar op het Wieltje. Ik kom net terug van een heerlijke boswandeling! Zo lekker we hadden geluk deze keer een roodborstje liet zich prachtig fotograferen in de sneeuw.
  Echt genieten!!
  fijne avond
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto!! Hopelijk kunnen ze er gauw weer schaatsen! Ook bij ons heerlijk gewandeld, en genoten van de witte wereld!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een echte winter, van mij mag het. Schaatsen doe ik ook niet, maar vind het een prachtig geacht en geniet er vanaf de kant van.
  Fijne avond,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, wat is een hot tube? Ha, ha, Dat lijkt me nou wel wat.
  Fijne dag nog en lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen