zondag 27 januari 2013

Binnenshuis

Ja, ja we verblijven veel binnen op dit moment, wat een vies weer buiten nu. Het regent en de sneeuw is al voor een groot deel weg. Ook weer fijn! Vandaag vieren we mijn verjaardag. Ik ben een watermannetje dus eigenlijk zou ik van veel water moeten houden, ha ha.

Het is dus echt hobby-weer. Het kan nog net een uurtje voor de komst van familie. Moeilijk kiezen wat te doen, gisteren nog een half afgemaakt wollen borduurwerk gekocht voor een ' habbekrats' op een rommelmarktje. Gisterenavond bij het afnemende licht heb ik dit na 10 steken terzijde gelegd.
Een bril heb ik natuurlijk nog niet nodig ...;). Ook de shawl voor Anneke ligt nog te wachten op de volgende steken. En dan zijn er natuurlijk nog de honden, die ook aandacht vragen, vooral de kleinste van het stel!

Hij denkt regelmatig, ik ga maar op de mand liggen waar het breiwerk ligt, dan ziet ze me tenminste!!


Fijne dag!
Juffrouw Waardvleugel

8 opmerkingen:

 1. Allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een mooi uitkijkpost heeft die kleine! ja, ik ben ook blij dat de winterprut verdwijnt!

  Nog een hele fijne verjaardag gewenst!
  Groetjes,
  Willy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke manier om aandacht te krijgen van het vrouwtje.
  Fijne verjaardag,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik wens je een heel mooie dag toe met allen die je lief zijn.
  Laat je lekker verwennen en geniet van de fijne en mooie momenten.
  Lieve groetjes,
  Corien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterende handwerkmand!!! en de echte 'Marloes' breitas is natuurlijk ook mooi en vooral handig.
  Gefeliciteerd met de verjaardag. Wat een natte dag is het vandaag. Hier dooit het natuurlijk ook, maar het water wil nog niet zo goed weg omdat de vorst nog in de grond zit.
  Fijne dag en groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, ik wens je nog vele gezonde en gelukkige jaren toe :))) Geniet van vandaag, heel veel plezier! Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ondanks het prutweer was de viering van je verjaardag ouderwets gezellig. De lente komt er écht aan! @

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dag lieve Waterman een dikke knuffel en de wens dat je dit heugelijke feit nog lang in goede gezondheid met al die je lief zijn mag vieren. Heerlijke foto van je hond dat zijn nog steeds echte holbewoners ook is het dan een holletje onder een bankje. Geniet van je verjasrdag! Lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen