donderdag 3 januari 2013

Tijd in overvloed

Heerlijk nog een paar dagen vrij en gisteren lekker actief geweest. Het was weer een geweldige dag, lekker zon lekker fris. Tijd dus om weer in de tuin te werken. Wat knapt dat op zeg, met buitenwangen en lekker rozig 's middags nog een andere activiteit opgepakt. Er lonken voldoende dingen.

Nu een kussen gemaakt voor mijn dochter Marieke, al zo'n twee maanden geleden bij de plaatselijke schilder met woonaccessoires een lapje stof besteld. Helemaal geweldig vond ik het. Het is van het merk 'Onszelf'. De naam sprak me al aan, het is het label van twee meiden die voor zichzelf zijn begonnen (we gaan gewoon voor 'onszelf' beginnen, ik hoor het ze zeggen). Nou het is gelukt hoor, de prachtigste ontwerpen worden gemaakt. Van het stukje stof dat over was (eerder al twee kussens voor onszelf (!!) gemaakt) nu dus een kussen voor dochterlief. Ze heeft er best lang op moeten wachten.


Mooi hè? De tussenrand, op de foto's bijna niet te zien, is gemaakt van een oud gordijn (had Marloes nog liggen). Het staartje, echt bont, volgens mij nerts, gescoord op een tweedehands marktje in de buurt. Knopen uit de knopenbak. M'n eigen labeltje erop en klaar is Kees.

Toevallig kwam schoonzoon even langs, het kussen kon dus direct mee. Marieke blij! Het voelde als een verjaardagscadeautje zei ze door de telefoon. Ik kan tevreden op deze dag terug blikken.

Juffrouw Waardvleugel

12 opmerkingen:

 1. Marieke Ostendorf3 januari 2013 om 02:00

  Ik ben er superblij mee!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig, hij is ook erg mooi! En waar ligt hij... Boven of beneden? X

   Verwijderen
 2. Ziet er ook erg leuk uit dat kussen van JOUZELF.
  Fijne vrije dagen nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. owwwwwwwwwwwwwwwwww als moos dit ziet!!!!

  wat een enorm mooi kussen zeg , daar is ze mega blij mee je dochter

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. geweldig mooie stof maar ook erg mooi gemaakt. Heerlijk een eerste klusje in dit nieuwe jaar weer af. Ik ga eens even op zoek naar een site van Onszelf, die zal toch vast wel bestaan?
  Groet @

  BeantwoordenVerwijderen
 5. geweldig mooie stof maar ook erg mooi gemaakt. Heerlijk een eerste klusje in dit nieuwe jaar weer af. Ik ga eens even op zoek naar een site van Onszelf, die zal toch vast wel bestaan?
  Groet @

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker. Maar er staat niet veel op, dus toch een bezoekje aan de winkel om het boek in te zien, vrees ik.

   Verwijderen
 6. Ha, ha wat een ijver in het nieuwe jaar. Maar de zon scheen, en ik voel dat zelf ook, dat geeft een enorme inspiratie en zin in van alles. Wat een prachtige kussens, juweeltjes, zeker gezien de bijzondere stof.
  Lieve groet, marja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is ie leuk geworden en weer helemaal top met al dat extra s erop en aan goed gedaan zus wat een productie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Moos heeft het nu gezien hihihi

  Sprakeloos. Wat geweldig zeg!
  En het zijn hertjes *ik ben bevangen door het hertjes virus* :-)

  BeantwoordenVerwijderen