donderdag 15 november 2012Ik ben met een aantal dingen tegelijk bezig, zoals zoveel van jullie dat ook zijn. Jarenlang heb ik geen haaknaald aangeraakt, ik was meer van het breien. Toch maar de stoute schoenen aangetrokken en in de leer gegaan bij Marloes. En ach als je zo even bezig bent dan gaat het weer lekker.

Ben er alleen nog niet uit wat het precies wordt. Er zijn een aantal keuzes. Een sprei, een plaid, een vestje.... even nog geen idee. Een groot aantal van deze rondjes zitten al aan elkaar en het leuke is dat bijna geen rondje hetzelfde is. Het leuke is ook dat dit makkelijker meenemen is dan een breiwerk.


Zoals je kunt zien ben ik gek op rose, oranje, rood. De enkele groene er tussenin. Voorlopig ben ik nog wel even bezig. Het zou mooi zijn als ik in het voorjaar er iets mee doe.

Groet, juffrouw Waardvleugel

5 opmerkingen:

 1. Mooi wordt het ik zou voor het vestje gaan ,gr marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben het helemaal eens met je: zo'n haakwerkje neemt gemakkelijk mee. Je bent lekker bezig en ik zou ook voor het vestje (hesje) gaan. De kleuren zijn heel bijzonder. Fijn weekend en groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Marieke Ostendorf16 november 2012 om 02:24

  Hoi Mam,
  Ik kan geen volger worden. Ook op vaste computer lukt het me niet.... Ik blijf het proberen. x Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, mij lijkt het moeilijk rondjes in een vestje te verwerken maar er zijn mensen die alles kunnen.... @

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gezellige en vrolijke rondjes en wat schrijf je lekker. Roze-rood-oranje zijn ook mijn favorieten! Ziet er gezellig uit! Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen