woensdag 1 mei 2013

Wat een happening!!

Ik weet niet hoe het jullie is vergaan, maar wat was het een mooie dag gisteren! Geen rottigheid (op wat kleine incidentjes na), iedereen blij en saamhorigheid ten top. Kon het elke dag maar zo zijn.

De dag begon gisteren goed. Ik ben hier in de buurt naar een rommelmarkt gegaan, met leuke rommel...;)). Alleen, manlief werkt in een blauw uniform en dan weet je het wel. Maar niet getreurd, Marieke met man en kids zouden ook gaan en we zouden elkaar daar treffen. Aldus geschiedde.
Het begon al met het feit dat de kinderen zo ontzettend blij reageren als ze me zien (echt hoor...), supertrots ben ik dan. De meiden hadden ieder een portemonnee met centjes erin, slim gedaan van moeder, want op = op.
 

Ik spotte al snel een postzegelalbum vol met vogelzegels. Mijn dag kon niet meer stuk. Niet heel goedkoop maar Marieke kan goed afdingen en voor een acceptabele 7 euro was ik de gelukkige eigenaar. Op naar de volgende kramen: een brocante kraam! Gekocht een gobelin tas. De tas niets waard, maar de stof erg mooi. Dat wordt een kussen voor op de bank, even nadenken voor een mooie combinatie maar dat komt goed. We liepen weer verder, ondertussen genietend van alles en iedereen om me heen. De (klein)kinderen genoten mee. HEERLIJK.

Het was wel koud, maar na twee cappuccino's konden we er weer tegenaan. Marieke kleertjes voor de kinderen gekocht en een prachtig tafeltje voor bijna niks. En toen...... zag ik het liggen een bontje! Een heus nertsje,  eigenlijk twee aan elkaar. Mooi, en voor weinig geld. Jullie weten het hè, ik ben gek op bont (de beestjes zijn toch al lang dood).
En tot slot nog een heus Zwarte Pieten kwartetspel gescoord voor Marloes. Toen werd het tijd om op te breken, inmiddels kon je over de hoofden lopen.


Thuis het sprookje in de Nieuwe Kerk gezien. Wat een mooie inauguratie-rede van W.A. Ik zag Beatrix slikken. Echt heel mooi, de man kan niet meer stuk bij me. En dan 's avonds na zo'n vermoeiende dag ook nog eens de boot af om handjes te schudden in die kou. Ik had met Maxima te doen. Ik snap het ook niet echt, want als je een jurk ontwerpt, teken er dan even een mooi jasje bij, dat is makkelijker dan een stola. Het is te hopen dat W.A. een hemdje onder de blouse had en de meisjes 'een wolletje'....

Tot laat TV gekeken, daarna naar bed. Dus vandaar vandaag mijn blogje.

Dag allemaal, juffrouw Waardvleugel

12 opmerkingen:

 1. Heerlijk dagje was het he, ik heb ook genoten van alles.
  En wat een fijne spullen heb je gevonden zeg. Vooral die postzegels zijn zoooo mooi. Top!

  Ik heb weer genoten van je blogje, bedankt daarvoor. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dat we zussen zijn kan je niet omheen hoor herkenbaar en van de zelfde dingen genoten ,
  En je nertsbontjes zijn inderdaad al jaren geleden dood gegaan ,misschien wel van ouderdom laten we het daar op houden.gr je zus

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie gedachte Marloes doodgegaan van ouderdom.....
  Ja het was een prachtige dag en WA kan bij mij ook niet meer stuk..
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een heerlijke laatste Koninginnedag! En wat een leuke spullen heb je gekocht!!
  Ik vond de inhuldiging ook zooo mooi! En de prinsesje...schattig toch!!!!

  liefs, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige vogel-postzegels! (ik ben gek op vogels..)
  Het was inderdaad een mooie dag gisteren, met veel emoties en prachtige beelden.
  Groetjes, Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja,wat was het prachtig,hè.

  En wat een mooie postzegels heb je kunnen scoren.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. prachtige zegels heb je gekocht !! bofkont !
  En nou en of het een mooie dag is geweest ! leuk ook te lezen bij velen wat er allemaal is gekocht :-)

  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een mooie zegels zeg...klinkt als een hele gslaagde dag
  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die postzegels zijn geweldig en het zwarte pietenspel ook (die heb ik ook hihi, zulke leuke plaatjes). Het was een heerlijke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. En dan die prachtige blauwe jurk!!!!! Zo zonde dat die maar één keer aan kan. Maar inderdaad wa een geweldig mooie dag. @

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie aankopen heb je aan deze prachtige dag overgehouden.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik had ook zo met maxima te doen, je zag dat het koud was en dan zo'n open jurk!! Volgens mij hadden die meisjes het ook best koud, maar je zag ze helemaal niet zeuren. Leuke vondsten trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen