maandag 5 augustus 2013

Vilten vervolgverhaal, nummer 3

Even weer een update van mijn vilten jasje. Het valt niet mee, maar gestaag lijkt het wat te worden. Gelukkig heb ik wat extra lint (zie eerder bericht), heb de kraag al een keer uit moeten halen.
Tot nu toe gaat alles naar wens. Voor- en achterpanden aan elkaar, binnenin een grasgroen lint om de naden te verbergen (niet te zien op de foto). Aan de randen van de buitenkant, het appelgroene lint, een mooi contrast. Als laatste een grijs velours lintje erbovenop.De binnenkant van de kraag, daar moet dus nog een lint langs natuurlijk. Maar aangezien ik niet de juiste lamp heb voor het juiste licht bij de machine in de avond, wordt dat een klus voor van de week. En zo stapje voor stapje blijft het ook leuk.

Het wordt een zeer warm jasje....

Fijne week nog, groet van Juffrouw Waardvleugel

12 opmerkingen:

 1. Haute Couture!!! Ziet er mooi uit. Afwerken met lint is wel heel handig. Gewoon lekker doorgaan. Het is toch nog te warm om het aan te trekken. Je kent het spreekwoord: Elke dag een draadje..... is een hemdsmouw in een jaar. Zo lang zal het niet duren. Compliment met wat je al gedaan hebt.
  Groet, Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou,complimenten hoor.
  Dat gaat erg mooi worden.
  Laat de winter maar komen...over een tijdje.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Meid het ziet er nu al fantastisch uit. Jij vindt misschien dat het niet echt hard gaat, maar ik vind da je al geweldig opschiet! Mooi! @

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Word super , en je heet toch je loupe lamp!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het krijgt al aardig vorm. Leuk om te volgen hoe je één en ander aanpakt. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, dit is het helemaal.
  PErfect voor de nazomer.

  Ik houd enorm van de kleur groen die erin zit. Hoe zou je dat soort groen noemen?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nu kan ik je volger worden ( ik was namelijk bang dat je de snailmail al zou zien op mijn blog voordat je het ontving) ik was zo benieuwd wat dat nu moest worden met het vilt. Erg leuk het proces te volgen, ik heb het nooit eerder gezien. Maar het begint er al echt op te lijken. Je maakt er iets heel moois van met al de lintdetails. Benieuwd naar het eindresultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi jasje, knap hoor!
  En nog bedankt voor je lieve worden x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tof hoor, het ziet er al heel leuk uit en het zal lekker warm zijn.
  groetjes,
  mija

  BeantwoordenVerwijderen