zaterdag 17 augustus 2013

Een oudere foto

Getsi m'n Ipad op het werk laten liggen, ik ben een beetje onthand. Maar goed gelukkig is daar nog onze grote Apple als vervanging. Allereerst veel blogs gelezen en op een aantal al gereageerd, er volgen er nog een aantal, maar ik zit boven. Niet erg gezellig voor manlief die beneden zit.
Ik houd me dus maar een beetje in en maakt het niet te lang. Eerst zo koffie maken.

Van de week niet heel veel gedaan naast werken. Grote zus langs geweest. Als je naar haar blog gaat (drukdruk) zie je de sjaal die ik voor haar heb gebreid. Erg leuk dat ze er veel aandacht aan besteedt.
We hebben bramen geplukt. 2 Emmertjes vol. O, o, o, wat zaten er veel bramen aan de struiken, zus meldde dat ze 1,5 kilo had meegenomen, mijn emmertje zal iets minder in gewicht zijn geweest. Zeker 1 kilo. Alles ligt lekker in de vries om van de winter lekker op te eten. Ik heb ook een struikje in de tuin. Daar heb ik zeker al een pond afgehaald. Heerlijk zoet!

Nee, nog geen foto's van mijn vilten jasje. Wel een foto van de wandelvakantie begin juli. Een prachtige foto, al zeg ik het zelf. Als je van wolken houdt ben je verkocht.


Tot van de week, fijne zondag.
Juffrouw Waardvleugel

15 opmerkingen:

 1. Ik heb al 12 potten jam gemaakt van die superzoete bramen. Heb ze gecombineerd met blauwe bessen en aardbeien. Ze zijn heerlijk. Er staat een pot voor je klaar! @

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtige wolken foto. Je wordt dus al een beetje vergeetachtig.... het zal de leeftijd wel zijn...
  Je hebt een schitterende sjaal voor @ gemaakt. Zusterliefde.
  Bramen zijn zo heerlijk, vooral voor jam.
  Mijn profiel foto is van ongeveer 5 jaar geleden. Heb wel een nieuwere voor paspoort, maar dan moet de bril af...dan kun je wel zien dat ik al wat ouder ben ;) Gaat vanzelf...
  Groet, Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mmmm bramen,en mooie lucht,mooi hoor je sjaal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie luchtfoto is dat! Een echte hollandse...
  Ik heb de sjaal gezien bij Anneke, en ik wil je graag m'n complimenten maken! Tjonge, wat ziet hij er mooi uit. Ik weet uit ervaring dat daar heel wat brei uurtjes in moeten zitten...

  groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben even naar de sjaal gaan kijken. Wat is-ie mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee, hoor Joyce ik ben heel blij met je kaartjes en bedenk mij ineens dat ik je volgens mij geen berichtje heb gestuurd toen ik ze ontving, sorry heel slordig van mij. Heb je mijn kaartjes al ontvangen en ga je akkoord met een vrij thema voor september, gr.Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb je sjaal woensdagavond bij ons quiltclubje gezien en het is echt prachtig!!
  En je wolken foto is schitterend!!
  Groetjes, Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt inderdaad niks teveel gezegd...een prachtige foto.
  En ja,ik houd ook erg van mooie wolkenluchten.
  En lekker zeg,bramen.

  Nog een fijne zondag
  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ja mooie foto zeg het lijkt wel een begin van een windhoos dat is dan weer minder maar gelukkig niet waar want dan had je daar niet zo lekker kunnen staan! Bramen ooh heerlijk ook maar even op pad één dezer dagen. hier de pompoenen in huis gehaald zo gezellig!
  fijne zondag
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lekker zoveel bramen, ga je er geen jam van maken? Ik heb laatst voor het eerst jam gemaakt, echt leuk om te doen en heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk die bramen!
  De sjaal is prachtig!
  De wolkenfoto ook. Heerlijk om op je rug in het gras te liggen, je gedachten de vrije loop laten en je ogen te richten op de prachtige wolken boven je!
  Genieten......
  Fijn weekend nog Joyce.
  Lieve groetjes,
  Corien.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een luxe 'bijna alles wat er lag is af'..., oh daar kan ik alleen maar van dromen! Dat moet toch heerlijk wezen..
  Ik vind de oude patronen juist zo leuk. Wat een mooie kleur wol heb je gekozen. Ik houd wel van dat tintje!

  fijn weekend, groetjes van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nou ja zeg, deze bovenstaande reactie wilde ik onder je nieuwste blogbericht plaaten... , en nu staat hij hier... 'k Snap er niks van...

  BeantwoordenVerwijderen