zondag 17 februari 2013

Tijd voor een weggevertje!

Wat een leuke dingen zie ik voorbij komen zeg, allemaal give aways, waar een ander blij mee wordt gemaakt. Tijd voor mij om iets weg te geven. Nu ben ik op zich echt wel creatief, maar niet zo snel...
dus de kast maar geopend en gekeken wat het weggeven waard is.


Gestuit op deze leesboekjes met versjes van Anna Sutorius en tekeningen van Bernardina Midderigh-Bokhorst en Adri Alindo. Erg leuk zijn ze. Wikipedia zegt over Anna Sutorius het volgende:
De boeken van Anna Sutorius (1880-1954) waren zeer populair bij de jeugd in de eerste helft van de twintigste eeuw. De inhoud was minder braaf dan ander werk uit die periode, kinderen in haar verhalen konden ondeugend zijn en ouders en onderwijzers hadden niet altijd gelijk. De kritieken op het werk van Sutorius waren dan ook zeer gemengd.


Grappig om dat te lezen, ik vind de versjes nog erg braaf namelijk. De boekjes zijn uit de reeks voor school en huis met de titels: Wimmie op de wandeling, In de speelkamer en Het verdwaalde konijntje.
Wie o wie? Ik kan dus drie mensen blij maken. Mijn doel is iets meer volgers te krijgen, dus graag een linkje op je blog of even volger worden.
Reageren kan tot 28 februari, trekking 1 maart. Doe je mee?

Juffrouw Waardvleugel

13 opmerkingen:

 1. tuurlijk doe ik graag mee, en ga ik een link plaatsen !! leuk :-)

  liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, ik doe ook graag mee en plaats een linkje!
  liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke boekjes, ik waag graag een kansje.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja ik doe mee en ga morgen je blog promoten.....
  xe

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hai hai,
  wat een ontzettend mooie give away! ik kwam hier via via (zoals dat gaat in blogland)maar blijf gezellig hangen. Ben zelf erg nieuw met blog-lezen en bloggen ;) (dus wees welkom :D ) .

  Ga zo direct een linkje op m'n blog plaatsen en dan eerst al je berichtjes lezen.. :D

  Fijne dag nog en warme groetjes
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier een volger erbij..dank voor je reactie op mijn blog; já ik maak de stemppels zelf..blader maar eens verder.
  Ik val ook met de neus in de boter hier..een Give Away..prachtige lees en prenteboekjes..zalige verhaaltjes en beeldige prentjes om bij weg te dromen; já ik doe dolgraag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Net je blog leren kennen via je zus Marloes en je hebt me er als volger bij. Ik doe meteen graag mee met je give away. Zulke prachtige boekjes zouden mijn kleinkindjes ook wel kunnen appreciëren. En wie niet waagt niet wint, toch? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O wat een bijzondere give-away, ik doe graag mee en zie dat ik PRECIES op tijd ben, gelukje dat ik vandaag nog even naar je blog vroeg ;) Ik zal ook nog even snel een linkje plaatsen, wellicht levert het je nog wat op!

  Liefs Micki

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk, ik doe graag mee. En ik ga je volgen! Groet van Bettie

  BeantwoordenVerwijderen