woensdag 20 februari 2013

Een dubbele verrassing!!

Nog geen half uur geleden ben ik blij verrast! De post kwam langs en..... ja hoor..... post via Robin Magazine. Een zware enveloppe, binnenin de oorspronkelijke enveloppe met uitleg erbij hoe gemaakt op een los kaartje. Recepten van het huis van Cinderella. Een lekkere lange brief!


De enveloppe op de foto is gemaakt van een lotto spel deksel, dubbelgevouwen aan elkaar vast gefestonneerd, versierd met Washi-tape en met o.a. een gehaakt vogeltje (hoe wist Cinderella dat ik van vogels hou??), sigarenbandjes (jemig heb ik ook nog liggen leuk om zoiets te doen... allerlei idee├źn gaan door mijn hoofd), gebruikte postzegels enz. enz.
Er is echt aandacht aan besteed! Bedankt!! Dan zal mijn enveloppe ook wel bij iemand zijn terecht gekomen.... afwachten....

En wat verraste me nog meer? M'n buurmeisje met vriendin die nog geen minuut nadat de post binnen was, iets kwamen brengen in een plastic doosje. Spannend!!!
En kijk nou:
Is het niet mooi? Een aantal stukjes van prachtige verdroogde skeletten. Muizentanden,  konijnenschedel, vogelkopje, ribbetjes, ruggenwervels, losse tanden. Ik vind dit ook echt heel mooi. Komt bij m'n verzameling. Bedankt meiden!
De vindplaats is ook bijzonder: de speeltuin!!...;))

Groetjes,
Juffrouw Waardvleugel


12 opmerkingen:

 1. wat enorm lief van de meiden zeg, ze hebben nogal wat gevonden !!!!
  en wat een mooie post heb je gekregen

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind de eerst foto net iets gezelliger ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. botjes....vind ze hier ook regelmatig. Of uileballen en dn uitpluizen met de tuinders, heerlijk en altijd weer spannend...
  xe

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O, wat een mooie post en bijzonder al die speelplaats vindsels, je zou daar toch iets heel anders te verwachten ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die meiden zijn flink aan het graven geweest, leuke verzameling voor jou. Die post ziet er wel iets fleuriger uit, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hahaha jakkes al die botjes maar superlief dat ze aan je verzameling hebben gedacht !! :-)

  liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De foto van de botjes vind ik wel leuk. Welk dier schuilt hier achter? of misschien zijn het wel meerdere. Op zich ben ik niet zo dol op dergelijke bodemvondsten. Goed handen wassen.... meiden!
  Je hebt heel leuke post gekregen. Dat vogeltje moest ik wel even zoeken. Een juffrouw met een vleugel in haar naam moet wel van vogels houden!! Fijne avond en groeten van Willemien.
  Ik had al een reactie geschreven en toen ging ik bij Cinderella kijken. Weg reactie... Stom, overkomt me wel vaker. Nu dus..... op publiceren klikken. Doei.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kan me wel voorstellen dat je blij bent met die botjes, maar.. zelf heb ik er niets mee, ha ha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wauw..botjes!!! :D geweldig. Wat lief dat ze zo aan het schatzoeken zijn geweest voor je.
  Dat vinden wij hier in het stadse bosje toch niet zo snel, zo mooi glad (en om nu zelf met pan en kokend water aan het werk te gaan vind ik toch een stapje te ver..haha).

  Leuk dat elkaar, met aandacht, post sturen voor zoveel nieuwe inspiratie kan zorgen.

  Fijne avond nog en lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bedankt voor je lieve berichtje! Ik kreeg vandaag ook de note swap, het was een leuke afleiding! Fijn weekend! Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen