zaterdag 8 februari 2014

Olympische helden

Vanmiddag even ouderwets naar schaatsen gekeken. Zo met een half oog, ondertussen andere dingen doend. Het weer is er niet naar om buiten te zijn. Wat een blubber. Ben net terug met de honden, die eerst even moeten 'afmodderen' in de tuin. De keuken dweilen heeft weinig zin (;)).

Neem af en toe mijn breiwerk ter hand, net een rokje geknipt en blader lekker in de special van Flow. Heerlijk. Vanochtend naar de schoonheidsspecialiste geweest, dan zie je erna altijd een beetje verfromfraaid uit vind ik. Morgen wel weer een beauty!

Maar goed terug naar schaatsen. Best spannend hoor zo'n wedstrijd. Ik moet altijd denken aan Hilbert van der Duin die jaren geleden uitgleed over een vogelpoepje op de baan. Gelukkig kan dat niet meer gebeuren, het zijn allemaal binnenbanen, maar toch... ik zag een schaatser bijna op z'n snuitje gaan.

Gelukkig is alles goed gekomen. Plek 1, 2 en 3 voor de Nederlanders, dat is TOP. Ben altijd toch trots en word een beetje emotioneel. Dat hebben we toch maar even mooi gedaan!Op naar de volgende medailles!

Groet van Juffrouw Waardvleugel

13 opmerkingen:

 1. Ja,geweldig hè.
  Moest weg vandaag dus heb het niet gezien.
  Ik kijk het wel even bij het journaal.

  Nog een fijn weekend
  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hulde, bravooooo en ik.....heb genoten in de lege supermarkt want iedereen zat voor de buis. Normaal ben ik ook super fanatiek maar met alle ellende rondom de spelen kan ik me er nog niet toe zetten..Ik weet het het gaat om de sport en sport moet verbroederen dus de volgend rit...
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben het met je eens, heeft abnormaal veel geld gekost, zo'n dorp. En al dat gedoe rondom homoseksualiteit, mensen rechten enz.
   Maar goed toch leuk om dan wat te winnen.

   Verwijderen
 3. Ik werd ook een beetje moe van al dat wat moest wijken daar ginder,zwerfhonden massaal gevangen en afgemaakt de mensenrechten,etc. ik vind het dan allemaal zo krom...geef ook niets om voetbal,schaatsen,wielrennen maar vind het wel weer heel leuk dat mensen hier zo massaal thuis voor de buis zo van kunnen genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die modderhonden, die heb ik ook! De hele dag met een oude handdoek worden de pootjes weer schoon gemaakt. Tja en die keukenvloer.... als ik dan weer eens sta te dweilen, vraag ik mij altijd af Hoe lang is het schoon.
  En tv heb ik niet, dus mis ik ook al die ellende én overwinningen niet;-))
  Hannah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lijkt me best lekker zo zonder TV, maar ja ik heb ook een wederhelft waar ik rekening mee moet houden. Dus af en toe gewoon uit zetten.....

   Verwijderen
 5. Ja leuk 3 x raak ik heb genoten vanmiddag, hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was genieten vandaag. Hoe harder er geschaatst wordt, hoe harder ik ook ga... Ik was lekker aan het weven en op de achtergrond hoor en zie ik hoe het gaat.... Wij vinden het ook leuk om voor ons onbekende sporten te zien. Nog 14 dagen genieten van dit spektakel. Fijne zondag.
  Groet, Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben er echt voor gaan zitten, intussen snert gemaakt, maar wat was het toch top!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Buiten is er idd weinig aan. Het oranje kleurt goed. Vanmiddag ook weer gekeken. Fijne zondag nog,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Flink gedaan hoor! Hiep Hiep hiep!
  Jullie dame met regenbooghandschoen was lekker stoer: fijn!

  BeantwoordenVerwijderen