zaterdag 19 oktober 2013

Verkouden zonder snip en
walnoten

Ik dacht gisteren nog: ik word hartstikke ziek. Met knallende koppijn naar huis gereden uit het werk. Komend vanuit Schiedam is er altijd file, een ramp werkelijk. Hoe laat je ook vertrekt, het verkeer zit vast. Op enig moment dacht ik, ik zet de auto aan de kant en ga een potje janken en even slapen.
Niet gedaan natuurlijk maar toen ik thuis kwam gelijk weer even paracetamol, lenzen uit, make up eraf en lekker koel komkommer op mijn ogen.
Even geslapen om weer redelijk fit op te staan. Veel gespoeld met zout water, dat helpt dan komt het goed los. Dat heb ik vandaag ook nog gedaan en waarempel ik word langzaam weer de oude.

Wat een fijne dag was het vandaag, het was lekker weer, zelfs een zonnetje. Lekker de heg gesnoeid aan de dijk. Die moest nodig weer strak en lager, dan behoudt de automobilist zicht en voorkomen we dat er auto's het huis binnen rijden;).

Muurtjes in de keuken zijn af. Ik laat even een foto zien. We zijn stik tevreden.

Paris grey (de rechter muur) van Annie Sloan. De andere muur van Praxis (hadden we nog staan). De winter kan beginnen. Dit zijn muren in de keuken daar zitten we vaak. Lekker gezellig.

Vandaag ook nog even een nieuwe tafellamp gekocht. We hadden er een staan van Ikea, waar geen lampjes meer voor te verkrijgen zijn.Dat wordt dan lastig om het licht te houden...;)


Na ons rondje boodschappen en koffie even op zoek naar walnoten langs de weg in een stalletje wel te verstaan. Inderdaad gevonden. Deze hele doos met VEEL walnoten voor 5 euro. Voor niks dus.
In de Margriet staan lekker recepten, walnoot-tapenade bijvoorbeeld. Ga ik lekker maken en weggeven als kadootje voor de liefhebber.


Ook nog even twee lapjes stof gekocht. Dat worden leuke rokjes. Ik zal ze nog wel eens laten zien.

Nu even niets... tenminste ... nog een klein stukje van de mouw van mijn paarse trui breien, bijna klaar dus.

Nog een fijn weekend!
Juffrouw Waardvleugel12 opmerkingen:

 1. Poeh gelukkig dat je weer wat opgeknapt bent en ik ben heel benieuwd naar al het lekkers met walnoten, fijn weekend, Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig dat de verkoudheid aan het verdwijnen is.
  Daar kun je goed ziek van zijn.
  En wat een mooie muren in de keuken.
  En ja,ik zag de recepten ook in de Margriet.

  Nog een fijne zondag
  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, nu is het al zondag. Maar jij ook een fijne weekenddag, juffrouw W.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet jullie keuken er strak uit, heel mooi geworden. Van een klant kreeg ik ook zoveel walnoten. Nu nog op zoek naar deze Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. brr beterschap zeg. de muurtjes zien er weer strak uit, en er is niets gezelliger dan in de keuken aan tafel zitten met een bakkie thee en koffie en lekker leuten en teuten hahaha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou, gelukkig knap je weer op!
  Mooie kleur op je muur!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je weer opknapt, rot kun je je dan voelen he!
  Wat een mooie kleuren op de keuken muur! ;-) (en dat met een verkouden lijf!)
  Ben benieuwd naar je trui, klinkt erg mooi!
  Rustig aan, en beterschap!
  -X-

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh en die walnoten, lekker zeg, en wat veel!
  Heb je de tapenade al geprobeerd?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat was even niet zo fijn. Je hebt het snel aangepakt. Hopelijk voel je je nu weer helemaal beter. Het heeft gelukkig je weekend niet bedorven. Lekker en gezond die noten. Mooie kleurtjes in de keuken. Fijne week,

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoop dat je weer kiplekker bent. Het is heerlijk weer nu. Jullie zijn flink bezig zo in en rond het huis en dan moet je ook nog naar je werk dat niet naast e deur is.... Denk er om juffrouw dat er niet te veel hooi op de vork genomen wordt...
  Heerlijk die walnoten. Mijn zus heeft 2 walnoten bomen die goed vrucht dragen. Er komt altijd een portie deze kant op. Smullen.
  Kom maar op met die paarse trui en worden de rokjes daar bij passend????
  Groet, Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen