zondag 16 maart 2014

Dierentuin Rhenen

Vandaag onze 3 kleinkinderen opgehaald bij dochterlief. Marieke en Mark hebben een nieuw huis gekocht en daar moet natuurlijk in geklust worden om het helemaal naar zin te maken. Met 3 kinderen om je heen, kom je natuurlijk tot niets. Dus maar even opgehaald om naar de dierentuin te gaan. Het weer was er prima voor. Een rugzakje met drinken en lekkers mee, natuurlijk hoort dat er bij.

We waren er al enige tijd niet geweest, vast een aantal jaar, denk ik. Best veel geld betaald voor het entree en toen nog een bolderwagen gehuurd, dat is handig want Liewe, de jongste, is net nog geen 2,5 jaar en dan is het lekker af en toe gereden te worden. En ook Jasmijn en Milou stapten af en toe in. Wij hadden dat ook wel gewild aan het eind van de dag, maar ja, dat ging natuurlijk niet....;(

De dieren vielen een beetje tegen. Wel veel vermaak op de wandelroute, klimmen en klauteren kon er volop worden gedaan. Ik hou dan altijd mijn hart vast, want een ongelukje zit in een klein hoekje maar het ging gesmeerd. We hebben heel wat afgelopen.

Om een uur of drie hielden we het voor gezien. Hup de auto in, zakje chips als laatste verrassing, werd uitgedeeld. Betekent wel dat ik van de week goed mijn auto moet uitzuigen maar goed niet echt erg.

Na enige minuten gereden te hebben werd het stil achterin. De meiden waren lief aan het spelen met elkaar en liedjes aan het zingen, maar ons kleine mannetje hield het voor gezien. De luiken gingen dicht. Thuis gekomen slapend uit de auto gehaald en lekker op het bankje in de keuken gelegd.


Droppie, je vreet hem op! Al met al een geslaagde dag. Opa en oma zijn alleen 'kapot'...

Fijne week!
Juffrouw Waardvleugel


12 opmerkingen:

 1. Haha, zo gaat dat, wat een schattig joch. Wij hebben ook een paar van die jongetjes en inderdaad het is zo leuk en gezellig, maar wij zijn 's avonds meestal net als jullie 'kapot'.
  Groeten, Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lieve foto.
  En ja,een dagje uit kan best vermoeiend zijn.
  En wat is er dan heerlijker,om even een tukkie te doen.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk.
  Fijn, om je kinderen te kunnen ontlasten.
  Dat er een bolderwagen in de dierentuin te huur is, dat is een oplossing voor kindjes die wel en niet slapen 's middags.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zeg! Hopelijk hebben jullie er wel van genoten! Jammer dat het tegenwoordig allemaal zo duur is hè..

  Liefs, Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ja vermoeiend is zo'n dagje uit maar wel gezellig

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hihi...wat een gezellige boel, en wat een lieve foto!
  En nu lekker zelf op het bankje in de keuken..?
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het bankje staat bij mn dochter in de keuken, dus bij ons is het de bank in de kamer, ook lekker!

   Verwijderen
 7. Al wat bekomen? Het ziet er echt een schatje uit!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat heb ik nu altijd in een dierentuin..... Dat de dieren daar zo tegenvallen..... Maar die kinderen zijn geweldig en gelukkig gaat het dáárom.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke foto. Een heerlijk uitje voor allemaal en pap en mam hebben fijn kunnen opschieten met het klussen. Wat zullen jullie ook heerlijk geslapen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heerlijk hè, zo'n klein mannetje, totale overgave.

  BeantwoordenVerwijderen